Snel leren = leuk leren

De cursus snel leren = leuk leren is ontwikkeld door Annemieke Groeneveld van Studielift. In zes lessen van een uur worden belangrijke tools aangeleerd om meer grip te krijgen op het leren en om te gaan met je huiswerk.

  • Hoe pak ik het beste mijn huiswerk aan?
  • Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk of tentamen op?
  • Hoe leer ik sneller lezen en tegelijkertijd beter onthouden?
  • Hoe kan ik dat wat ik leer , langer onthouden?
  • Hoe maak ik het leren leuker?

Je krijgt les in kleine groepjes. Wil jij meer en leuker leren in minder tijd? Begin dan met de cursus Snel leren = leuk leren!

Op weg naar … de brugklas

Voor leerlingen eind groep 8 wordt  de cursus “op weg naar … de brugklas” gegeven. Deze 3-delige cursus wordt gegeven na de meivakantie. Mocht je interessen hebben kun je je nu al opgeven. Ik houd je op de hoogte van de data. Voor meer informatie over o.a. individuele trajecten of snel lezen/ mindmappen voor volwassenen kunt u ook contact met ons opnemen.

Actief leren leren

Voor scholieren vanaf 3 Havo en verder hebben we ook nog de cursus Actief leren leren. Tijdens deze cursus gaan we meer in op het inzicht van de scholier. Je leert werken vanuit je eigen kwaliteiten en vaardigheden en gaan aan de slag met je leerhouding en je leergedrag.

 

Heb je de cursus Snel leren nog niet gevolgd maar zit je al wel in het derde jaar of hoger dan kun je  ook een combinatie van de twee cursussen volgen. Helemaal afgestemd op jouw leervragen!

 

Heb je interesse? Mail dan naar  jonna@rtpraktijkvanegeraat.nl
Samen kijken we welke cursus het beste past bij jou.